شرکت پترو آپادانا : تولید کننده افزودنیهای بتن و مواد شیمیایی ساختمان،و فوم  شیمیایی بتن،و فوم حفاری

تلفن تماس : 07132605115

مخلوط دو جزئی که بر پایه رزین های اپوکسی و ترکیبات معدنی تولید و ارائه می گردد. ملاط ضد اسید ضمن دارا بودن استحکام مکانیکی و چسبندگی  فوق العاده از پایداری بسیار عالی در برابر انواع اسید های قوی معدنی، آلی، حلالها ، روغنها و دیگر مواد شیمیایی خورنده بر خوردار است.

خواص و اثرات:

  • مقاومت حرارتی عالی
  • مقاومت مکانیکی بسیار زیاد
  • مقاومت شیمیایی عالی در برابر طیف گسترده ای از قلیا و اسید های قوی معدنی و آلی، نمک ها حلال ها و ....
  • امکان پوشش دهی سطوح بدون نصب کاشی

موارد کاربرد:

  • نصب و بند کشی کاشی و آجر های ضد اسید
  • کارخانه های فرآورده های غذایی و لبنی
  • پوشش سطوحی که در مجاورت مواد شیمیایی مخرب قرار دارند
  • استفاده در محل هایی که در تماس با مواد شیمیایی می باشند
  • مخازن الکترولیز

مقدار مصرف:

بسته به ضخامت لایه ملات ضد اسید میزان مصرف مشخص خواهد شد. حداقل ضخامت اجرا باید 3 تا 4 میلیمتر باشد. میزان مصرف ربه طور تقریب برای پوشش یک متر مربع حدود 4 کیلوگرم می باشد و میزان مصرف ملات ضد اسید برای بند کشی با توجه به حجم بند ها و وزن مخصوص ملات ضد اسید قابل محاسبه خواهد بود.

روش مصرف:

قبل از مصرف ملات ضد اسید سطوح زیر کار باید عاری از هر گونه چربی، گرد و غبار، ذرات سست و .... گردد. سپس با استفاده از یک میکسر مناسب اجزاء را مطابق با نسبت ترکیب اجزاء در یک ظرف مناسب مخلوط نمایید. ملاط ضد اسید آماده شده باید بسته به نوع کاربرد با یک ماله نازک کاری یا کارک  اجرا شود برای رسیدن به ضخامت های بیش از 4 میلیمتر مراحل اجرا باید به صورت لایه لایه تا رسیدن به ضخامت مطلوب صورت پذیرد.

کارپذیری ملات ضد اسید پس از آغاز واکنش اجزا کاهش می یابد لذا همیشه آن مقدار از اجزا را با هم مخلوط کنید که در مدت زمان کارپذیری مصرف شود.

هر گز برای رقیق نمودن محصول از حلال استفاده ننمایید.

ملات ضد اسید اجرا شده را حداقل به مدت 24 ساعت از آب و رطوبت محفوظ نگه دارید.

هرگز مواد را پس از مصرف در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید.

مشخصات فنی:

شکل ظاهری                         جزء A خمیری و جزء B خمیری
رنگ  مشکی
زمان خشک شدن سطحی 7 ساعت
زمان خشک شدن کامل 7 روز

مدت نگهداری:یک سال در بسته بندی اولیه

شرایط نگهداری: ظرف در بسته دور از رطوبت ، یخبندان و تابش مستقیم نور خورشید.

بهترین دمای نگهداری:10+ تا 30+ درجه سانتی گراد